Restoran Su Arıtma Sistemleri

Siz restoranınızda müşterilerinize en iyi hizmeti verebilmek adına çalışırken işinizin en önemli parçalarından biri olan kaliteli su ihtiyacınıza etkili ve ekonomik çözümler bulmanız gerekir. Bu sayede müşterilerinizin sağlığını korurken aynı zamanda tasarruf etmiş olursunuz.

 

İşletmeler için özel olarak tasarlanan cafe, restoran su arıtma sistemleri için vakit kaybetmeden araştırma yapmaya başlamız gerekmekte. Müşterilerinize her zaman kaliteli su sunabileceğiniz bu sistemlerde aktif karbon filtre, blok karbon filtre ve mikron filtre bulunmaktadır. Elbette restoran su arıtma sistemleri okul, fabrika ve diğer endüstriyel iş yerlerinde de kullanılmaktadır. Teknik özellikleri bakımından son derece kullanışlı olan cafe, restoran su arıtma sistemleri sayesinde sıcak ve soğuk içeceklerinizi daha hijyenik olarak hazırlayabilirsiniz. Su arıtma sistemini işletmenizde şebeke suyunu arıtarak yeme içme amaçlı kullanmak istiyorsanız, bu arıtma sistemleri direk mevcut hat girişine bağlanır. Sırasıyla; sudan istenmeyen yabancı maddeleri uzaklaştırmak için partikül giderici filtreler, sudaki istenmeyen koku ve rengi almak için aktif karbon filtreler, sudaki bakterileri, projenleri, organik maddeleri ve ağır metalleri tutan reverse osmosis membranı, mineral destekleyici filtre ve bazen bakteri ve virüsleri uzaklaştımak amaçlı ultraviyole sistemler de kullanılır. Sık sık filtrelenmiş su, içme suyunu taze, serin ve hijyenik tutmak için soğutulur. 

Restoran Su Arıtma Sistemleri Nasıl Çalışır?

 

Arıtılmak istenen suyun kaynağına göre cafe, restoran su arıtma sistemleri tercih edebilirsiniz. Bu süreçte ham su analizi yaptırılmalıdır.  Ayrıca her su türü için farklı dizaynlar da oluşturulmaktadır. Ön filtrasyon sistemi, Ters Ozmoz sistemleri, UV sistemleri, ultrafiltrasyon ya da dozajlama sistemleri tamamen projelerinize uygun olarak hazırlanmaktadır.

İşletmelerde şebeke suyunu arıtmak için kullanmanız gereken su arıtma sistemleri sadece kötü koku ve rengi yok etmez. Ayrıca sudaki organik maddeleri, bakterileri, ağır metalleri de tutmaktadır. Mineral destekleyici filtreler ile virüsler uzaklaştırılarak temiz suya anında ulaşılabilir. Su arıtma cihazlarındaki filtrasyon sistemleri her türlü mikrobiyolojik faaliyetleri engeller. Bu durumda fazla klorun sudan uzaklaştırılması da mümkündür. Klorla beraber yan ürünleri de sudan arındıran cafe, restoran su arıtma sistemleri, bakterilerin temizlenmesinde de etkilidir.

Bu sistemlerin dezenfeksiyon işlemi sırasında uygun filtrelerle çalışması gerekir. İşletmenizdeki müşterilerin temiz suya ulaşmasında ya da soğuk ve sıcak içeceklerdeki aroma tadını almasında 0 etkili olan su arıtma sistemleri, sindirim sistemi hastalıklarını da engellemektedir.

 

Su filtrasyon sistemi seçerken nelere dikkat etmeliyim?

 

 Su Arıtma Sistemleri tasarruf etmek isteyen işletmeler, restoranlar ve cafeler için mükemmel bir çözüm yoludur.

Su arıtma konusu, bilim ve teknolojiden ayrı düşünülemez. Bunun için de uzmanlık ve deneyim gerektirir. Su arıtma sistemleri konusunda Hsc arıtım olarak sizlere, ISO ve diğer mesleki sertifikalara sahip ve tecrübeli mühendis kadrosu ile güvenilir, kaliteli hizmet vermekteyiz.