Oteller İçin Su Arıtma Sistemleri

Oteller İçin Su Arıtma Sistemleri ile giriş suyundaki kaba tortu ve partiküller arındırıp su ile çalışan ekipmanların ve arıtma sistemlerinizin kullanım ömrü ve verimliliği artmaktadır.

 

Otel işletmelerinin yoğun su tüketimlerini hazır sularla karşılamak olanaksızdır. Çünkü sezonda binlerce insanı ağırlayacak kapasiteye sahip olan otellerde, su tüketimi de sıcağın etkisiyle hem kullanım anlamında; hem de farklı alanlardaki tüketim için fazla ihtiyaç duyulan bir unsurdur. Otel Su Arıtma Sistemleri, otel misafirlerinize en iyi suyu sunabilmeniz için hem arıtma hem de yumuşatma işlemlerini sağlayacak en iyi deneyimleri sunmasıyla bilinen, daima suların şebeke ve kuyudan geldiği için kokusunun, içerdiği tortunun ve klor içeriklerinin yok edilmesi açısından büyük bir gereksinimi karşılayacak yeterliliktedir.

 

Otel Su Arıtma Sistemleri Nasıl Çalışır?

 

Otellerde temiz ve bol içme ve kullanım suyu ihtiyacına çözüm bulmak için Ters Osmoz su arıtma sistemleri çok aşamalı filtrasyon teknolojisi ile lezzetli, berrak, kokusuz ve sağlıklı içme suyu sunulmaktadır. Bu su arıtma sistemleri ile otellerin restaurant, kafe, bar ve yemekhanelerinde kaliteli, sağlıklı, ekonomik ve ergonomik  içme ve kullanma suyu elde edilerek müşterilere sunulan hizmet kalitesi yüksek standartlarda sunulmaktadır. Sert su ve bunun sonucunda oluşan kireç otellerin boru hatlarında tıkanma ve delinme gibi sorunlara, su akış veriminin düşmesine, ısıtma parçalarının kireçlenmesi ile enerji kaybına, neden olmaktadır. Tüm bu etkenler genel tesisatlarda ve cihazlarda dönemsel tamir sıklığını ve işletme masraflarını yükseltmektedir.

İleri filtrasyon teknolojileri ile arıtılan su; lavabo ve küvetlerdeki kireç lekelerini önleyerek temizlik ve hijyen masraflarınızı düşürmektedir.  Çamaşır ve bulaşık makinelerinin rezistanslarını koruyarak; örtü, çarşaf ve yastık ürünlerinizin daha uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır.

Otelde kullanılan her türlü musluk suyu, tanka çekilen sularda ve kullanım sularının genel alandan gelen bölümüne yerleştirilecek olan alanda, suyun içerisinde yer alan her türlü zararlı maddenin giderilmesi, suyun kalitesinin artırılması ve daha sağlıklı bir suya ulaşabilmeniz için kullanabileceğiniz sistemlere, Otel Arıtma Sistemleri denilmektedir. Profesyonel olmanıza gerek kalmadan rahatlıkla kurulumunu yapabileceğiniz pratik bir yapıya sahip olan, temizlik konusunda da mükemmel bir rahatlık sunacak olan bu sistemleri kullanarak, en rahat kullanım hem de sağlık açısından asla tehdit etmeyecek ve otelinizi tehlikeye sokmayacak fırsatları sunacaktır.

 

Su Filtrasyon Sistemi Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim?

 

 Su Arıtma Sistemleri tasarruf etmek isteyen işletmeler, oteller ve iş yerleri için mükemmel bir çözüm yoludur.

Su arıtma konusu, bilim ve teknolojiden ayrı düşünülemez. Bunun için de uzmanlık ve deneyim gerektirir. Su arıtma sistemleri konusunda Hsc arıtım olarak sizlere, ISO ve diğer mesleki sertifikalara sahip ve tecrübeli mühendis kadrosu ile güvenilir, kaliteli hizmet vermekteyiz.